maandag 20 augustus 2007

Ferry Corsten racet naar toppositie

Ferry Corsten: The race (14) *** hoogste eersteweeks ***

Spins, donuts, verbrand rubber en dikke wolken rook; de liefhebbers van Formule 1-races konden afgelopen zondag hun lol op in de binnenstad van Rotterdam. De derde editie van de Bavaria City racing was een feit en Rotterdam veranderde voor even weer in Monaco aan de Maas. Bekende namen als Robert Doornbos, Christijan Albers, Adrian Sutil, Nelson Piquet jr, Jeroen Bleekemolen en Jan Peter Balkenende gaven act de presence. Ook de onvermijdelijke pitspoezen waren bekende namen: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Lieke van Lexmond en Miljuschka Witzenhausen.

racethema

Dit jaar kent de Bavaria City racing ook een heus thema en dat is de hoogste nieuwe van deze week: ‘The race’ van Ferry Corsten. Niet echt een nieuw nummer trouwens: Corsten nam het al op onder de titel ‘Brain box’ en voegde er voor de gelegenheid wat racecommentaar aan toe. Het is wél meteen Corstens hoogste notering ooit. Het is zijn derde hit dit jaar, na ‘Loud electronic sensation’ (#48) en het Dance tour anthem ‘Beautiful’ (#79). Zijn beste notering was tot nu toe ‘Fire’, dat in oktober 2005 tot #33 kwam. De Megaman verwacht echter dat zijn nieuwe single, nu de Bavaria City racing achter de rug is, met Formule 1-snelheid zal gaan zakken…

Alles rondom het race-event kun je hier nog eens nalezen. Maar dan moet je wel ouder zijn dan achttien jaar, want, zo zegt de organisatie, internetsites van bierbrouwers zijn volgens de Stichting verantwoord alcoholgebruik niet geschikt voor minderjarigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten