maandag 3 september 2007

Alex van Alff scoort met Beachboom-thema

Alex van Alff: Dance du soleil (96)

Het is al weer een tijdje geleden, dat Beachboom, dus het werd hoog tijd dat het thema van dat feestje een hit(je) werd. Op 28 juli gingen 3.700 houseliefhebbers uit hun dak in Beachclub Perry’s aan de Brouwersdam, op Schouwen-Duiveland. Daarbij werden ze getrakteerd op de beats van Lucien Foort, DJ Lacroix, MC Gee, Miss Monica, Miss Bunty en DJ Trung. De minimumleeftijd was 21 jaar, de dresscode zwart/goud en het weer was prima. De organisatoren hadden al een gigantische parachute op de kop getikt, te gebruiken als overkapping wanneer het niet droog zou blijven, maar zoals je op de foto ziet, was het prima housen in de open lucht.

De maker van het thema van het festivalletje, Alex van Alff, stond zelf niet op het programma. Alex is van 24 maart 1976 en komt uit Zoetermeer. Op z’n vierde was ie al in de weer met het koffergrammofoontje van z’n ouders en al op z’n veertiende startte hij met draaien. Een aantal DJ-contests leverde hem wat bekendheid op, tot hij uiteindelijk een residentie kreeg in een grote club in Zoetermeer. Na tien jaar plaatjes draaien schakelt Alex over op produceren, en ook dat loopt gesmeerd. Van Alff maakt bij deze zijn bescheiden Single Top 100-debuut.

Zangeres van het Beachboom-thema is Nonzzz, die in het dagelijks leven overigens Manon van Hoewijk heet. 'Dance du soleil' is voor haar een mooi begin van een nog prille zangcarrière.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten