woensdag 17 oktober 2007

Midweek: de Hazessen gaan naar #1; Melua-album verkoopt 't best

Afgaande op de tussenstand van de Single Top 100 lijken vader en zoon Hazes alsnog op een #1-hit af te gaan stevenen. De verkopen van hun single, 'Bedankt mijn vriend', lopen mijlenver voor op de omzet van de andere plaatjes in de platenzaken. Alleen een hele slechte score op de downloadplatforms kan nog roet in het eten gooien. 'Alles is liefde' van Bløf, vorige week nog glorieus nieuw bovenaan, lijkt al een stevige terugval te moeten gaan incasseren.

Met een beetje mazzel mogen Samim, Patrick jumpen en Alain Clark een top 10-hit op hun conto bijschrijven. Nieuw in de lijst van aanstaande vrijdag zijn onder meer Sandy Rivera, de Tribute to the Cats band, David Guetta, Sugababes en Juanes.

Alles rustig op het albumfront. Katie Melua verkoopt voorlopig nog drie keer zo goed als haar naaste concurrenten en kan zich verheugen op een derde week aan kop van de Album Top 100. De nieuwe plaat van R.E.M. gaat binnenkomen, maar niet spectaculair hoog. Ook mogen we nieuwe albums begroeten van Underworld, Roisin Murphy, 'Alles is liefde' (de soundtrack), Stereophonics en Boudewijn de Groot.

Check komende vrijdagmiddag de Megaman-site en lees of de Megaman-voorspellingen uitkomen!

1 opmerking:

  1. Patrik Jumpen, jumpt eerder naar beneden dan de top 10 in !
    Bij gebrek aan downloads - dat had je kunnen weten als je de diverse downloadlijsten had bestudeerd...

    BeantwoordenVerwijderen