maandag 22 oktober 2007

Verruilt Alicia Keys het zingen voor acteren?

Alicia Keys: No one (83)

‘No one’ is de elfde hit voor de zangeres die 27 jaar terug werd geboren als Alicia Augello-Cook. Haar debuut, zes jaar geleden, was verpletterend, met een eerste plaats voor ‘Fallin’’. Daarna volgden onder meer nog de top 10-hits ‘Gangsta lovin’’ (samen met Eve) en ‘My boo’ (in duet met Usher).

Tegenwoordig is Alicia Keys meer bezig met acteren dan met muziek maken. Zo had ze begin dit jaar een rol als moordenaar in de film ‘Smokin’ aces’, naast onder meer Ben Affleck en Andy Garcia. Een paar maanden terug stond ze naast Scarlett Johansson in ‘The nanny diaries’. Haar volgende rol wordt die van heks in de film ‘Bell, book and candle’. Maar goed, acteren zit haar dan ook in het bloed: al op haar vijfde jaar speelde ze een rolletje in de beroemde serie ‘The Cosby show’…

Gelukkig zit er ook nieuw plaatwerk van Alicia aan te komen. Half november moet haar derde studioalbum, ‘As I am’, in de platenzaken liggen. ‘No one’ is daarvan de voorloper. Op haar nieuwe cd werkt Alicia samen met onder meer John Mayer en Linda Perry. Keys was eerder al te horen op ‘Gravity’ van John Mayer, helemaal op het einde, in het outro van het liedje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten