maandag 19 november 2007

De come back van the Spice girls

Spice girls: Headlines (friendship never ends) (52)

Heeft een groep die 55 miljoen verkochte platen achter z’n naam heeft staan, nog wel een come back nodig? Blijkbaar wel, want dé meidengroep van de jaren 90, the Spice girls, is terug! ‘Headlines (friendship never ends)’ is de eerste single van de dames in hun originele bezetting sinds Geri Halliwell in 1998 de groep verliet.

In juni van dit jaar maakten Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm en Geri Halliwell bekend dat er een reünietour zat aan te komen. En blijkbaar was de wereld er klaar voor, want maar liefst vijf miljoen mensen wereldwijd (waaronder één miljoen mensen in Groot-Brittannië) probeerden aan een kaartje te komen via de website van de groep.

Als voorloper van die wereldtour is er nu een verzamelalbum én een nieuwe single. ‘Headlines (friendship never ends)’ is het thema van de ‘Children in need’-liefdadigheidsactie in Groot-Brittannië. Afgelopen vrijdag was het vijftal voor het eerst in negen jaar weer live samen te zien; in Los Angeles zongen ze ‘Headlines’ en ‘Stop’, voor de BBC-uitzending rondom ‘Children in need’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten