maandag 19 november 2007

Genieten van Guus in drie verschillende versies

Guus Meeuwis: Genoten (58)

Genoten van de ‘Groots met een zachte G’-concerten van Guus Meeuwis? Dan kun je nu genieten van ‘Genoten’! Eigenlijk zou de cd-single pas afgelopen vrijdag in de winkels liggen, maar blijkbaar is hij hier en daar al wat eerder verkocht, getuige de binnenkomst op #58. De Megaman verwacht nog wel een flinke sprong voor Guus, nu de single overal verkrijgbaar is. Zeker omdat 'Genieten' uit is gebracht in drie nieuwe versies. Naast de al bekende albumversie heeft Guus het nummer opnieuw in de studio ingezongen voor de single. Daarnaast zijn er ook nog twee live-uitvoeringen te koop: een uit de ‘Groots met een zachte G’-reeks en een van zijn Radio 2-miniconcert.

‘Genoten’ is de derde hit dit jaar voor Guus; zijn vorige twee kwamen allebei op #1 terecht, wat 2007 tot Guus’ meest succesvolle jaar maakt. ‘Tranen gelachen’ stond in april twee weken bovenaan, ‘Proosten’ was in september één weekje charttopper. Op 23 november is ‘Groots met een zachte G’ als dvd te koop.

1 opmerking:

  1. Zeker niet door downloads. Had je maar de downloadlijsten moeten bestuderen. Trouwens de single lag agelopen maandag wel in de winkel. Verkocht alleen slecht.

    BeantwoordenVerwijderen