zondag 17 februari 2008

Amy sterker dan echtgenoot

Mark Ronson feat. Amy Winehouse: Valerie (1)
Amy Winehouse: Valerie (10)


Met slechts 5% verschil op ‘Bleeding love’ van Leona Lewis, houdt ‘Valerie’ van Mark Ronson feat. Amy Winehouse de eerste plaats vast. Voor de vijfde week inmiddels en dat is lang geleden voor een Britse zangeres. De voorlaatste act was Kylie Minogue die eind 2001 vijf weken de Mega Top 100 aanvoerde met ‘Can’t get you out of my head’. Ook het album ‘Back to black’ staat vijf weken bovenaan (zie de Albumsnippers). Gelijktijdig bovenaan de single en albumlijst staan, komt niet zoveel voor. En zeker geen vijf weken achter elkaar. Daarmee verslaat ze Wet wet wet uit 1994 die met de single ‘Love is all around’ en het album ‘The end of part one – their greatest hits’ vier weken gelijktijdig bovenaan stond.

Echtgenoot aan de dood ontsnapt

Ach wat lief. Amy Winehouse wil één van de vijf Grammy awards die ze vorige week zondag ten deel viel, aan haar man Blake Fielder-Civil schenken, die al een poosje in de gevangenis zit. Het is echter de vraag of de Grammy hem ooit zal bereiken, want afgelopen weekend vonden gevangenisbewaarders hem schreeuwend van de pijn in zijn cel. Hij zou een combinatie van heroïne en een nog onbekend giftig middel tot zich hebben genomen. Hij werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, waar de doktoren zijn leven hebben kunnen redden. In tegenstelling tot zijn vrouw die de drugs wel heeft afgezworen, lijkt het met hem juist de andere kant op te gaan. Daardoor is hij ongerust over zijn relatie met Amy Winehouse. Die relatie lijkt inmiddels op losse schroeven te staan. Sinds Blake half november achter de tralies verdween, zou ze verschillende affaires hebben gehad. En de afgelopen dagen zou ze de tijd doorgebracht hebben met de Amerikaanse fotograaf Blake Wood.

pinup aangekleed

Alvorens Amy via de satelliet te zien was tijdens de uitreiking van de Grammy awards, moest ze nog even wat aanpassingen doorvoeren in haar kleding. Op haar linkerarm heeft ze een tatoeage van een topless pinup. Dat kon natuurlijk niet in het puriteinse Amerika op tv. En dus heeft ze met mascara de pinup een bh-tje aangemeten. Na de uitzending heeft ze de pinup weer in alle glorie hersteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten