maandag 28 april 2008

Hind is klaar voor Eurovisie-succes

Hind: Your heart belongs to me (66)

Het is weer songfestivaltijd! Hind Laroussi gaat ditmaal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Belgrado. Of in ieder geval in de halve finale daarvan. De NOS koos Hind uit om voor Nederland te gaan zingen en Hind mocht zelf het liedje uitkiezen waarmee ze aan gaat treden in de halve finale op 20 mei. Da’s mooi, dan weten we tenminste wie we de schuld moeten geven... Hind heeft zelf de tekst en muziek geschreven, samen met Tjeerd van Zanen. Bas van den Heuvel deed daarnaast nog een duit in het zakje tijdens het componeren.

De 23-jarige ex-Idols-deelneemster was eigenlijk bezig met de opnames voor haar derde album, maar die heeft ze op een laag pitje gezet. Ze was al begonnen met liedjes schrijven, maar nu heeft het songfestival even voorrang. Maar ach, voor het album had ze toch nog geen producer gevonden.

Hind is zelf erg tevreden over het liedje: “Het waren allemaal hele leuke liedjes en het was moeilijk om een keuze te maken, maar dit nummer kwam meteen binnen en raakte ons het meest. Het is een heel sterke plaat en aan de gezichten om mij heen kon ik zien dat dit lied goed viel”. De Megaman wenst Hind veel succes in de halve finale; ze zal het nodig hebben...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten