vrijdag 4 april 2008

Madonna met Justin Timberlake op #1; REM haalt het niet

Zoals voorspeld: Madonna neemt de touwtjes in handen deze week in de Single Top 100. Samen met Justin Timberlake komt ze ineens binnen op de eerste plaats met '4 minutes (to save the world)', de voorloper van haar nieuwe album. Madonna, die dit jaar Sara ziet, is dus nog steeds hot! de Amerikaanse verwijst Duffy terug naar de tweede plaats; Amy Winehouse zakt naar #3.

Nog meer zangeressen: ook Amy MacDonald, Colbie Caillat en Mariah Carey doen het uitstekend met top 100-posities voor hun nieuwe singles: Amy is binnen op #14 met 'This is the life', Colbie op #59 met 'The little things' en Mariah op #68 met 'Touch my body', maar die staat in Amerika dan weer op #1.


In de categorie 'kennen we al': 'Disco's revenge' van Gusto is in de remix binnen op #45, Out of office brengt op #83 een 2008-versie van 'Break of dawn' en 'Boer zoekt vrouw'-deelnemer Boer Frans komt op #87 binnen met 'Ik bin boer Frans'; dat liedje heette ruim twintig jaar terug nog 'Ik ben boer Harms'.

In de Album Top 100 heeft Amy Winehouse opnieuw een concurrent teruggewezen. 'Back to black' staat al 66 weken genoteerd en al een kwart jaar bovenaan. Deze keer komt 'Accelerate' van REM net te kort. Het album van Anouk, 'Who's your momma' stijgt onder invloed van de Gelredome-concerten terug de top 10 in en we zien nog nieuwkomers van onder meer Moby, Dream theater (een verzamelaar), Gnarls Barkley en een Nederlandstalige Angela Groothuizen. En dan is het cirkeltje weer rond, want ook zij ziet Sara binnenkort...

Aanstaande maandag komen we uitgebreid terug op alle eersteweeks noteringen in een nieuwe Megaman.

6 opmerkingen:

  1. Uhm.. Justin en JT (Justin Timberlake) zijn één dezelfde persoon. Timbaland is de andere die mee heeft gewerkt aan de plaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dank je Mark, we hebben het aangepast. Wat Timbaland betreft, deze krijgt geen officiele credit op de downloadsingle.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Naar aanleiding van Madonna's 5'
    nr.1 hit, had ik graag eens een overzichtje van asts met de meeste
    nr. 1 hits aller tijden (vanaf
    30 Okt.65 - tot nu )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Naar aanleiding van Madonna's 5'
    nr. 1 hit , had ik graag eens een overzichtje van
    acts met de meeste nr.1 hits aller tijden (vanaf 30Okt. 65 - tot nu)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

    Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

    „Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

    Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
    voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

    De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

    Informatie
    http://www.elizawashere.be

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
    [url=http://www.vakantiestart.info]
    vakantiestart[/url]

    BeantwoordenVerwijderen