maandag 5 mei 2008

Floortje volgend jaar op het Museumplein

Floortje: Blind spot (88)

Voormalig So you wanna be a popstar winnares Maaike zakt met ‘Everything I’ve got’ in de derde week van 42 naar #86. Maar op #88 kondigt zich de voormalige #2 van Idols 2006, Floortje Smit, zich alweer aan met haar vierde single en derde hit ‘Blind spot’. Volgens haar blog, is het nummer te laat uitgebracht: “Jammer genoeg is Blindspot net te laat uitgekomen waardoor het lastig was om op een ‘groot’ podium op zo'n korte termijn op te treden.. dus ik kon alleen maar een beetje dromerig op het Museumplein staan te denken: Er komt een dag dat ik ertussen sta..... No worries!
Volgend jaar heeft iedereen kennis gemaakt met de nieuwe Floor en dan sta ik er!!
Watch me...” We begrijpen dit niet helemaal: zij heeft toch genoeg ervaring om het liedje op het 538-podium te kunnen zingen? Maar dan moet je wel gevraagd worden natuurlijk …

Floortje hoeft niet bang te zijn dat Raffaëla haar nog een keer in de wielen zal rijden. Raffaëla won in 2006 Idols van Floortje. Raffaëla heeft namelijk aangekondigd te stoppen met zingen … dat wil zeggen alleen. Ze zal een zangtrio gaan vormen met twee andere zangeressen. Dus van Raffaëla zijn we nog niet af. Wellicht ook volgend jaar op het Museumplein?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten