maandag 26 mei 2008

Ware identiteit van DJ Nicky onthuld!

DJ Nicky: Tijd om te feesten (87)

Vorig jaar december had DJ Nicky er nog een Zwarte Piet voor nodig om zijn debuuthit te scoren, maar deze keer doet hij het geheel op eigen kracht. Nou ja, hij wordt natuurlijk wel dik gesteund door kinderzender Nickelodeon. In het programma ‘Nick jump’, dat sinds december wekelijks op tv is, leert hij de jonge kijkers de nieuwste jump-moves. Jump? Is dat nog niet uit dan?

Even een geheimpje verklappen: DJ Nicky heet helemaal geen Nick. In het echt luistert hij naar de naam Leroy Kemper. We kennen hem al van Kinderen voor kinderen 23, waaraan hij samen met zijn broer Giovanni meedeed. Giovanni ging solo door als deelnemer aan het Junior Songfestival 2005. Leroy was in dat zelfde songfestival al een editie eerder te zien als danser. Ook danste hij bij de theatertour van de groep Kus (in 2006 en 2007) en bij ‘So you wanna be a popstar’. Geen wonder natuurlijk, want hij volgt de MBO-opleiding dans aan de dansacademie van Lucia Marthas.

De afgelopen weken ging Leroy, ofwel Nicky, op pad om zijn single te promoten. We zijn benieuwd of het er druk was, want die instore-optredens in de Free record shop van de afgelopen drie weken hebben nu pas voor het eerst resultaat, en dan nog maar op bescheiden schaal. Vorige week zaterdag zong Nicky in de FRS van Roosendaal en Dordrecht. Dat brengt hem slechts op #87; blijkbaar heeft dus niet iedereen ‘tijd om te feesten’...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten