maandag 12 mei 2008

Zusjes geven zich voor de volle 300%

Lisa, Amy & Shelley: Zet ‘m op (60)

Tot voor kort hadden de zusjes Lisa (21 juni 1994), Amy & Shelley (18 oktober 1995) Vol nog twee wensen. De eerste, een album met producer Tjeerd Oosterhuis, is bewaarheid. Dat album ‘300%’ (ze geven alle drie de volle 100%!), is af en ligt 6 juni in de winkels. De andere wens komt misschien dit jaar nog wel uit, en dat is het winnen van een TMF-award!

eigen inbreng

Ze zijn hartstikke trots dat Tjeerd de productie deed, maar dat wil niet zeggen dat ze alles aan hem overlieten. “Ongeveer de helft van de liedjes zijn onze eigen ideeën en de andere helft komt van Tjeerd. De liedjes die we zelf bedenken, worden uiteindelijk door onze vader geschreven. Het is niet zijn beroep, maar hij vindt het gewoon heel leuk om te doen. Wij vertellen hem waar de tekst over moet gaan en hoe het moet klinken en met z’n vieren gaan we dan aan de slag.”. Op het album zingen de meiden ieder een eigen nummer, en de rest zingen ze met z’n drieën. Tijdens de opnames hielden ze een dagboek bij.

‘Zet ‘m op’ is de opvolger van ‘Adem in, adem uit’ (#55 in 2007), Vorig jaar behaalden de drie zusjes daarmee de elfde plaats op het Junior Eurovisie Songfestival. Bij de eerste 50 cd-singles van ‘Zet ‘m op’ zit een verrassing: een stickervel met de handtekening van de meiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten