zondag 15 juni 2008

Enrique Iglesias voetbalt zelf ook

Enrique Iglesias: Can you hear me (22)

Het officiĆ«le thema van de Europese Kampioenschappen voetbal komt binnen op #22. Die liedjes voor Oranje zijn veel leuker natuurlijk, maar vooruit: Enrique mag er ook zijn. ‘Can you hear me’ stond nog niet op Iglesias’ album ‘Insomniac’ uit 2007, maar dat album is inmiddels opnieuw uitgegeven, met deze EK-single eraan toegevoegd.

De Nederlandse voetbalspelers hebben geluk, want zij kunnen Enrique live zien spelen! De Spaanse ster treedt namelijk tijdens de sluitingsceremonie voor de finale in Wenen op met het lied. “Ik ben vereerd een bijdrage te mogen leveren aan het voetbalfeest in Oostenrijk en Zwitserland. Het is geweldig om voor de finale op te treden”, aldus Iglesias.
Iglesias is een zeer populaire zanger. De UEFA is daarom blij met zijn muziek. “Enrique is de perfecte keuze voor ons”, meent Philippe Margraff, commercieel directeur van de Europese voetbalbond UEFA. “Hij is een internationale superster die van voetbal houdt. Bovendien heeft hij een Europese roots. ‘Can You Hear Me?’ zal zeker bijdragen aan een feeststemming.”

De song is geschreven door Enrique Iglesias, Steve Morales en Frankie Storm en werd geproduceerd in Miami. Dat Enrique van de sport houdt is niet verwonderlijk: zijn vader, Julio, was niet alleen zanger, maar ook, in zijn jonge jaren, profvoetballer bij Real Madrid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten