woensdag 27 augustus 2008

Midweek: Marco stopt Gabriella Cilmi

Het zal je niet verrassen: ‘Stop de tijd’ van Marco Borsato is aanstaande vrijdag de nieuwe #1 in de Single Top 100. Zowel de cd-single als de download heeft een flink overwicht op de rest. Echte verrassingen zijn er verder niet te bespeuren. Behalve dan dat er een aantal debutanten zitten aan te komen. Wat te denken van Geo da Silva met ‘I’ll do you like truck’ (zomerhit in Zuid-Europa), Dodenbeck feat. Joanna: ‘Please don’t go’, Mark Simmons: ‘Babarabatiri’, Ricky Rivaro feat. Tiger Lily: ‘(With you) In my mind’ en Helemaal Hollands met ‘Tikkie liefde’. Vrijdag zullen we zien wat daar uiteindelijk van overblijft.

In de Album Top 100 ziet het er naar uit dat Creedence clearwater revival opnieuw de #1 bezet met het verzamelalbum ‘Collected’. Binnenkomers zijn er van Slipknot met ‘All hope is gone’ (top 10), the Verve met ‘Forth’, ‘Lax’ van the Game, Jordan Sparks met het gelijknamige album, Hansen Thomas met zijn debuutalbum ‘Stad en land’ en Anathema met ‘Hindsight’.

Zoals het nu lijkt zit er meer beweging in de Album Top 100 dan de Single Top 100. Dat kan echter nog heel anders uitpakken als de downloads volledig meetellen. Dat weten we vrijdag bij de bekendmaking van de definitieve lijsten, en dan melden we ons weer voor een nieuwe Hitflits. Dan zal Marco ook wel weer hersteld zijn van een flinke griep die hij vorige week opliep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten