dinsdag 16 september 2008

Midweek: Marco houdt nog stand, Metallica raast Jannes en Jan Smit voorbij

En weer verkopen Nick en Simon de meeste singles van ‘Hoe lang’, maar door het ontbreken van de download, loopt Marco Borsato met ‘Stop de tijd’ met de winst weg. Hoge binnenkomers in de top 10 zijn te verwachten van Within temptation met ‘Forgiven’ en Frans Bauer & Marianne Weber met ‘Als ik met jou op wolken zweef’. Daarnaast wordt ‘Mr. Rock & roll’ van Amy MacDonald eindelijk een echte hit en wordt het ‘Vrouwenalfabet’ vertolkt door Monique Smit.


In de Album Top 100 komt de bedreiging voor Jan Smit zijn eerste plaats niet van Jannes, maar van Metallica! Hun album ‘Death magnetic’ kun je vrijdag zeker op #1 verwachten. Daar kan zelfs Jannes niets meer veranderen met zijn nieuwste album ‘Meer dan een vriend’. Een andere hoge binnenkomer is ‘The cosmic rocks’ van Queen+Paul Rodgers.

Het #1-album voor Metallica is zo goed als zeker. Maar hoe zit het met Marco Borsato, blijft hij de #1? Of vormt Within temptation een bedreiging? Vrijdag weten we het en berichten we je het in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten