maandag 19 januari 2009

Meisjes van de nacht in de herkansing

DJ Martijn & DJ Elmar feat. Edwin Roelvink: Meisjes van de nacht 2009 (82)

In 2000 bracht Edwin Roelvink de single ‘Meisjes van de nacht’ uit. Toen lukte het niet en dus nam hij het nummer opnieuw op, maar nu samen met DJ Martijn en DJ Elmar. Er werd een partybeat onder gezet en nu lijkt het hem wel te lukken. Edwin is geboren op 9 juni 1971 in Amsterdam. Na een tijd gewerkt te hebben als magazijnmedewerker, bracht hij in 1988 zijn eerste single uit: ‘Heel de wereld danst de samba’. Het nummer werd veel gedraaid en genereerde optredens. Tijd dus voor een professioneler aanpak en dus kreeg Edwin zangles van Frans Cornet.

DJ Elmar (7 december 1985) had al vroeg interesse in muziek. Op zijn twaalfde kwam hij bij de lokale omroep van Leiderdorp terecht, waar hij zo’n vijf haar programma’s maakte. Inmiddels maakt hij iedere dinsdagavond het jeugdprogramma ‘Jongeren@Leiderdorp’ op Unity.fm. Op zijn vijftiende begon hij samen met een vriend een drive-in-show. Deze groeide uit tot Mastersound Leiden. DJ Elmar draait ook veel in de skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk. DJ Martijn alias Tinus kun te tegenkomen in discotheek de ‘IJsbeer’.

rectificatie 22 januari 2009:
De DJ Martijn alias Tinus die draait in discotheek de ‘IJsbeer’, is NIET dezelfde DJ Martijn als van ‘Meisjes van de nacht’. Die DJ Martijn draait in cafe de Praam in Aalsmeer. Sorry voor deze persoonsverwisseling.

3 opmerkingen:

  1. Leuk stukje maar draaien in de ijsbeer en onder de naam Tinus nee hoor Gr Martijn www.dj-martijn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Martijn
    Leuk dat je reageert. Er zijn inderdaar meer dj's die Martijn heten. We zullen het aanpassen. Wellicht kun je wat informatie op je site en/of Hyves plaatsen (een bio bijvoorbeeld?). We willen graag volledig zijn, maar met de informatie op je site konden we erg weinig mee.

    BeantwoordenVerwijderen