dinsdag 27 januari 2009

Midweek: strijd om de #1 tussen Ierland en Brazilië

Het is zeker dat Nick & Simon hun eerste plaats kwijt zijn met ‘Vallende sterren’. Maar wie zal hen opvolgen? Momenteel heeft Milow (ja daar is hij weer) de beste kaarten met ‘Ayo technology’. Maar er zijn meer kapers op de kust. Het dichtste bij komt ‘Rap das armas (Quintino remix)’van Cidinho e Doca. Maar vlak ook ‘Get on your boots’ van U2 niet uit.

Andere binnenkomers zijn er van Idols zangeres Nathalie Makoma met ‘I won’t forget’, 3j’s met ‘Kamers van mijn hart’, Jason Mraz feat. Colby Caillat met ‘Lucky’, nog een keer Bruce Springsteen, nu met ‘Working on a dream’ en Jordin Sparks met ‘Tattoo’.

Ook in de Album Top 100 kunnen we een nieuwe #1 tegemoet zien. Met een ruime voorsprong op ‘19’ van Adele, wordt ‘Working on a dream’ van Bruce Springsteen de nieuwe #1. Ook hoog binnen: ‘Tonight: Franz Ferdinand’ van Franz Ferdinand, terwijl de Dijk opnieuw de top 10 bestijgt.

Verderop zien we nieuwe albums van Mariah Carey (‘The ballads’), John Frusciante (‘The empyrean’), the Carpenters (‘Ultimate collection’) en Zwart licht (‘Bliksemschicht’).

In beide lijsten vindt dus een wisseling van de wacht plaats, en in beide gaat het niet om een Nederlandse act. Vrijdag, als alle downloads zijn verwerkt, berichten we hierover in een nieuwe Hitflits.

1 opmerking:

  1. Hoi Megaman, hebben we weer een gemanipuleerde Nick & Simon nummer één? Het blijf toch vreemd, dat nummers, die zo'n megasprong maken, na één week alweer wegzakken!

    BeantwoordenVerwijderen