woensdag 18 februari 2009

Midweek: Adele voert strijd om de #1

Wederom gaat Adele voor de #1 met ‘Make you feel my love’. Haar kansen lijken met de week groter om daadwerkelijk die #1-positie te halen. Toch is de strijd nog niet gestreden. Er zijn nog twee kapers op de kust: ‘Rap das armas (Quintino remix)’ van Cidinho e Doca, de huidige #1, maar vlak zeker André van Duin niet uit met ‘De balletjes van de Koningin’.

Een top 10 notering zit er wellicht in voor vanVelzen met ‘On my way’ en ‘Viva, viva Casanova’ van Albert van Benthem. Onder de binnenkomers nog een keer het nummer ‘Viva, viva Casablanca’, maar dan in de uitvoering van ene Fons. Meer van belang zijn Kevin Rudolph feat. Lil’ Wayne met ‘let it rock’ en ‘Crack a bottle’ van Eminem, Dr. Dré & 50 cent. Terwijl Fouradi op ‘Gemengde gevoelens’ een samenwerking is aangegaan met Kim-Lian.

In de Album Top 100 is Adele met ‘19’ haar eerste plaats al weer kwijt. Met een gigantisch overwicht nemen Nick & Simon de eerste plaats van haar over met hun album ‘Luister’. Op dit moment (woensdag) zijn de binnenkomers dun gezaaid. Wij ontdekten er nog drie: ‘A good thing’ van Gino Vannelli, ‘Lekker gezellig’ van Stef Ekkel en Beirut met ‘March of the Zapotec and real people Holland’.

In de Album Top 100 is het dus al beslist wie #1 wordt. Maar in de Single Top 100 kan het nog alle kanten uit. Zal het Adele eindelijk lukken om de eerste plaats te bereiken of gaat André van Duin met ‘De balletjes van de Koningin’ zijn zesde #1-hit scoren? Vrijdag krijg je het antwoord op deze vragen in een nieuwe Hitflits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten