zondag 29 november 2009

Coole Piet weer terug

Coole Piet Diego: De club van Sinterklaas (ooh oh heejoo) (78)

Een #1-hit zit er dit jaar weer niet in voor Diego, maar het lukt hem wel om tegelijk met drie Sinterklaas nummers in de Single Top 100 te staan. Op #92 staat ‘Waar is toch de pakjesboot?’, gezakt van 83 naar #92. ‘De verdwenen pakjes’ van Sjon & Sjeffrie feat. Diego stijgt in de tweede week van 75 naar #51. En zijn derde notering is ‘De club van Sinterklaas (ooh oh heejoo)’ op #78.

Dit jaar maakt Coole Piet Diego (Harold Verwoert) weer deel uit van de ‘De club van Sinterklaas’. Vorig jaar zat deze Sinterklaas-soap nog bij Jetix en daar had Harold enige onenigheid mee, waardoor zijn naam veranderde van Coole Piet in Diego. Maar dit jaar is de Club verhuisd naar RTL4 en mag Coole Piet weer los, en noemt hij zich Coole Piet Diego. Met het zelfgeschreven ‘De club van Sinterklaas (ooh oh heejoo)’ scoort hij zijn zevende notering.

Net buiten de Single Top 100, op #112 in de Bubbling under, de wachtkamer, staat ‘Verliefd’, het duet van Diego met Patricia Paay. Dus wellicht staat hij volgende week met vier nummers in de Single Top 100!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten