maandag 16 november 2009

Nick & Simon luisteren naar de fans

Nick en Simon: Het masker (3)

Deze week verdwijnt na dertien weken ‘Lippen op de mijne’, de vorige hit van Nick & Simon. Het nummer bereikte eind augustus de eerste plaats. In de afgelopen tijd zijn er meer dan 10.000 stuks van verkocht, waarvoor de heren afgelopen donderdag tijdens een uitzending van de ‘Gouden uren’, uit handen van presentator Daniël Dekker, een gouden plaat ontvingen.

‘Het masker’, hun twaalfde hit, komt evenals hun zeven voorgaande hits, binnen bij de bovenste drie. Het nummer staat ook op het album ‘Luister’, maar op de cd-single krijg je er de live versie bij, opgenomen in Ahoy in Rotterdam plus de clip van het nummer.

boze fans

Over twee weken, op 27 november, verschijnt een speciale kerstversie van het album ‘Luister’, met drie kerstnummers. Twee covers: ‘2.000 miles’ van the Pretenders en ‘Christmas was a friend of mine’ van Fay Lovsky én een eigen nummer, ‘Santa’s party’. Maar toen de fans hoorden van dit kerstalbum, lieten ze weten het hier niet mee eens te zijn. Immers ze hebben het album ‘Luister’ al in huis en zouden voor die kerstnummers het nog een keer moeten aanschaffen? Mooi niet! En dus komen de jongens op 27 november met een speciale versie van de single ‘Het masker’, met daarop de drie kerstnummers. Dus de kansen op een vierde #1 dit jaar liggen nog allemaal open!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten