zondag 28 maart 2010

Avril Lavigne schrijft liedje voor film

Avril Lavigne: Alice (99)

We vroegen ons al af waar de nieuwe muziek bleef van Avril Ramona Lavigne (Belleville, Ontario, Canada, 27 september 1984). Haar laatste hitfeit dateert van ruim drie jaar terug, toen ze met ‘When you’re gone’ haar tiende hit scoorde. Bekend werd Avril door de hits ‘Complicated’ (#4) en ‘Sk8er boi’ (#11), beide in 2002. Toch betekent ‘Alice’ nog geen nieuw werk voor Avril, want het nummer is afkomstig van de soundtrack ‘Almost Alice’ bij de film ‘Alice in wonderland’ met Johnny Dep in de hoofdrol. Het nummer is aan het eind van de film te horen, je weet wel wanneer de meeste mensen weer opstaan, en jij niets meer van de titelrol kunt lezen!

Avril heeft haar eigen kledinglijn, Abbey Dawn, speciaal ontworpen voor Kohl in de Verenigde Staten van Amerika. Voor haar nieuwste collectie heeft ze zich laten inspireren door de kleren die gedragen worden in de film ‘Alice in wonderland’. Vervolgens liet ze Disney, die de film uitgeeft, weten ook wel een nummer voor de film te willen schrijven. Regisseur Tim Burton zag dat wel zitten, waarna ze direct ‘Alice’ op haar piano schreef.

Echt nieuw werk van Avril kun je volgende maand verwachten, dan verschijnt de eerste single van haar vierde studioalbum dat in juni wordt verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten