zondag 4 april 2010

Voor Zirkus zirkus gaat droom in vervulling

Zirkus zirkus: Bij je zijn (22) *** hoogste eersteweeks ***

’17 & smoorverliefd’, de debuutsingle van Zirkus zirkus, kwam op 26 september 2009 binnen op de 29ste plaats en stond de week daarop op de vijfde plaats. In totaal stond het nummer zeven weken genoteerd. Het kan dus heel snel gaan met dit repertoire.

Zirkus zirkus is een project van kinderzender Nickelodeon, dat de grootste popact van Nederland en België moet worden. Zirkus zirkus is naast het Huis van Anubis nog de enige act dat bestaat en via de zender gelanceerd werd. De bezetting van Zirkus zirkus wordt gevormd door Sigourney Korper (23), Nicolaas Laurens Littooij ‘Niels’ (21)en Sherman Mitchell Doesburg (23). Hoezo kinderrepertoire??

Eind vorig jaar brachten de drie het album ‘In de tent’ uit, waarop ook ‘Bij je zijn’ staat. Dat nummer is tevens de titelsong van de Engels Spaans animatiefilm ‘Planet 51’, die op 20 april in première gaat. De leden van Zirkus zirkus hebben hun stemmen geleend aan de belangrijkste bijrollen, en het inspreken van een animatie was iets waar ze alledrie altijd al van hadden gedroomd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten