zondag 26 september 2010

Bruno Mars zelf aan de slag

Bruno Mars: Just the way you are (19)

Het zat er natuurlijk dik in dat Bruno Mars na de successen die hij dit jaar had met B.o.b. (‘Nothin’ on you’, #15) en Travie McCoy (‘Billionaire’, #4), ook zelf met een cd zou komen. In mei verscheen al van hem de EP ‘It’s better if you don’t understand’, waaraan ook B.o.b. en Cee-lo Green meewerkten. Maar met ‘Just the way you are’ gaat Peter Gene Hernandez, zoals hij volledig heet, geboren op Hawaï op 8 oktober 1986, helemaal los.

cassettebandje

In Australië, Canada en Nieuw-Zeeland staat het nummer al hoog in de top 10 en in de Amerikaanse Billboardlijst stijgt het deze week naar de eerste plaats. De binnenkomst van ‘Just the way you are’ op #19, is slechts een startpunt, want in notime zal het ook hier de bovenste regionen bereiken. Mede dankzij de amusante videoclip, waarin een cassettebandje een belangrijke rol speelt! Op 5 oktober verschijnt ‘Doo-wops & hooligans’, het debuutalbum van Bruno.

2 opmerkingen:

  1. Hi, thanks voor dit mooie bericht over Bruno Mars. Ik ben Product Manager bij Warner Music voor o.a. Bruno Mars.

    Kleine correctie op de releasedatum, in de U.S. komt het album inderdaad op 5 oktober uit, in Nederland moeten we nog even geduld hebben tot februari 2011 en zal de E.P. "It's Better If You Don't Understand" vooraf gaan aan album release, waarschijnlijk eind oktober/begin november.

    Verder staat Bruno Mars samen met Travie McCoy in de Melkweg in Amsterdam op 28 oktober. Bruno's eerste single 'Just The Way You Are' is vrijdag op #4 terecht gekomen in de airplay top 200.

    Tot zover de update ;)
    Nogmaals dank voor de aandacht op Bruno.

    Gr, Jim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Jim dat je reageert. Zegt het voort aan je collega's dat er elke week een Megaman is met de feiten achter de hits. We zullen je correcties dit weekend meenemen bij de nieuwe #1, waarmee alvast gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen