maandag 6 september 2010

Nick & Simon hebben (nog) geen actie nodig

Nick & Simon: Een nieuwe dag (1) *** tweede week op #1 ***

Het was nog allerminst zeker of ‘Een nieuwe dag’ een tweede week zou halen bovenaan de Single Top 100. Niet omdat ‘Bumpy ride’ van Mohombi dat vorige week van 9 naar #2 steeg, alsnog die eerste plaats zou kapen of dat ‘Shame’ van Robbie Williams & Gary Barlow nieuw op #1 zou binnenkomen. Niets van dat alles. De bedreiging kwam uit eigen land, van Bonnie & Gerard met ‘Morgen wordt alles anders’, die een actie hadden opgezet om hoger te komen (zie onder #2). Maar uiteindelijk wint ‘Een nieuwe dag’ van Nick & Simon het toch met een voorsprong van bijna 6%, en dat zonder een speciale actie.

kortingsactie

De komende week zullen de jongens dus nog meer moeite moeten doen om die eerste plaats vast te houden. Niet alleen vanwege een mogelijk nieuwe aanval van Bonnie & Gerard, maar zeker ook vanwege andere nummers die in de race zijn om de eerste plaats over te nemen.

Een actie in het AD van afgelopen zaterdag moet Nick & Simon daarbij helpen. Op vertoon van een bon in het AD, kost de fysieke cd-single (inclusief videoclip met Jennifer Hoffman, die je niet krijgt als je het nummer download!) van ‘Een nieuwe dag’ tijdelijk geen € 3,99 maar slechts € 2,00 bij een FRS-filiaal. In tegenstelling tot de downloadactie van Bonnie & Gerard waarbij een horloge wordt verloot (zie onder #2), gaat het hier gewoon om een aankoop die niets extras oplevert. Ze hebben nog de tijd tot 17 september, want dan komt ‘Zie wel hoe ik thuis kom’ de nieuwe single van Jan Smit uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten