zondag 3 oktober 2010

Jacqueline neemt duet op met winnaar Russiche Idols

Jacqueline: One and one (75)

In juli probeerde Jacqueline Wensing tevergeefs te voorkomen dat haar auditie op 21 juni voor Holland’s got talent, niet mocht worden uitgezonden. Volgens haar was ze tijdens de opnames van het programma in de maling genomen. “Alles leek een voorbedacht plannetje. Ze wilden mij als verwaande opera diva neerzetten om vervolgens afgebrand te worden door de jury.” Hoe het ook zij, dankzij alle publiciteit bereikte de single ‘Flame’ wel de vijftiende plaats.

Dit keer is er geen tv-programma waarop ze kan ageren, maar dus ook niet dat haar kan ondersteunen. ‘One and one’ zal dan ook zeker niet zo hoog komen dan ‘Flame’, een cover van Ron van den Beuken. Voor haar nieuwe single gingen Jacquline en haar manager Eric Dikeb op zoek naar een andere danceklassieker en kwamen uit bij ‘One and one’, een #24-hit voor Robert Miles feat. Maria Nayler, begin 1997.

Voor single #3 wordt echter uit een ander vaatje getapt. Niemand minder dan de Russische zanger Dmitry Koldun (winnaar in 2009 van ‘Idol of the air’, de Russische versie van Idols), heeft ‘Out of the blue’ met Jacqueline opgenomen, dat eind november te koop is. Daarmee is ‘Ik mis je zo’ het duet dat ze opnam met Eric Dikeb, definitief verleden tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten