dinsdag 19 oktober 2010

Jolanda Zoomer is Duitse zangeres voor

Jolanda Zoomer: Weer in de wolken (40)

Afgelopen week is Jolanda Zoomer teruggekeerd van een optreden voor de Nederlandse militairen in Afghanistan. Ze was daar niet alleen, maar met Ronnie van Bemmel, DJ Henri en Judith Peters. Alle drie waren ze door het Ministerie van Defensie benaderd die geregeld artiesten vraagt om de manschappen daar te onderhouden. Eerder traden al Jan Smit, cabaretier Guido Weijers, Rafaëla, Normaal-zanger Bennie Jolink, zangeres DenNis en dj Giel Beelen op voor de militairen in de Afghaanse provincie Uruzgan.

Weer in de wolken’ kwam uit tijdens het verblijf van Jolanda in Afghanistan. Dus het lijkt er op dat het nummer zonder enige promotie binnen is gekomen op de veertigste plaats van de Single Top 100. Dat belooft nog wat, nu ze weer teug is!

Evenals haar vorige single ‘Ik wil zo graag altijd (met jou samen zijn)’, is ‘Weer in de wolken’ een vertaling van een Duits nummer en van dezelfde zangeres. Het nummer ‘Von Null auf Sehnsucht’ verscheen in juni op het album ‘Best of’ van Helene Fischer. Deze van origine Russische, maar in Duitsland wonende zangeres bezorgt Jolanda dus voor de tweede keer een notering. De Nederlandse tekst is dit keer van René Beunders, die er heel snel bij was, aangezien Helene er zelf nog geen hit mee gehad heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten