maandag 6 december 2010

Nick & Simon hebben het (te) druk met The voice of Holland

Nick & Simon: Vlinders/ Santa’s party (5)

Hun zes voorgaande singles bereikten allen de eerste plaats en de laatste vier kwamen zelfs op #1 binnen. Maar dit keer is dat Nick & Simon (nog) niet gelukt, en misschien komt dat wel doordat ze het (te) druk hebben als coaches van hun talenten in The voice of Holland. Tijd die ze misschien anders wel hadden gehad voor een aantal instores en signeersessies. Want net als Jan Smit en de 3js moeten zij het toch vooral hebben van de fysieke cd-single, met extra’s.

Het zijn voornamelijk de verkochte cd-singles die er voor zorgen dat ‘Vlinders’ op de vijfde plaats binnenkomt. Die fans die de single gekocht hebben, krijgen waar voor hun geld, want op de cd-single staan naast de clip van ‘Vlinders’, ook nog twee live nummers uit ‘De zomer voorbij’. ‘I can’t make you love me’, Nick in duet met Lisa en ‘Here there and everywhere’ door Simon en Jan Dulles van de 3js. Overigens is zowel aan de cd-single als de download hun kerst #1-hit van vorig jaar gekoppeld: ‘Santa’s party’.

Toch is er nog hoop voor Nick & Simon op een zevende achtereenvolgende #1, want tussen alle bedrijven door hebben ze toch nog tijd gevonden voor twee signeersessies. Aanstaande woensdag, 8 december, in Alphen aan de Rijn en de dag daarop in Ede, beide in een vestiging van de Mediamarkt. Daarnaast zat er afgelopen weekend, wellicht in een aantal schoenen van fans de cd-single van Nick & Simon. We zijn dan ook benieuwd wat ‘Vlinders’ de komende week gaat doen. Het zal een harde strijd worden, want de concurrentie is moordend!

Behalve The voice zullen Nick & Simon het de komende tijd druk krijgen met Symphonica in Rosso. Afgelopen vrijdag, 3 december, maakten ze in ‘Evers staat op’ bekend dat ze volgend jaar de hoofdact zullen zijn van dit jaarlijkse evenement in het Gelredome in Arnhem, na Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Sting.

minimaal twee concerten

Tijdens Symphonica in Rosso zullen ze hun nummers brengen, die van een speciaal arrangement zullen worden voorzien door Guido Dieteren, die de jongens zal begeleiden met zijn 40-koppige symfonische orkest Guido’s Orchestra. Volgens Chris Havinga, medeoprichter van medeorganisator Brand New Live, is er voor het duo gekozen, niet omdat ze een Nederlandse act zijn, maar omdat een act minimaal twee keer het Gelredome moet kunnen uitverkopen.
Nick & Simon, die dit grote geheim lange tijd voor zichzelf moesten houden, vinden het geweldig om in het voetspoor te treden van de andere vijf acts. Na twee keer in Ahoy in Rotterdam te hebben gestaan, vonden ze het tijd voor een volgende (grote) stap in hun carrière. Ze hebben er heel veel zin in en gaan er een groot muziekspektakel van maken. Aanstaande woensdag start de voorverkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten