maandag 31 januari 2011

Ricky Martin kan zich eindelijk weer op zingen richten

Ricky Martin feat. Joss Stone: The best thing about me is you (99)

Het laatste hitfeit van Enrique Martin Morales oftewel Ricky Martin, dateert al weer uit 2006, toen ‘It’s alright’ een weekje op #69 stond. En voor echte klappers moeten we nog vijf verder terug. Met ‘Nobody wants to be lonely’, een duet met Christina Aguilera, scoorde hij in 2001 zijn grootste hit: #4.

De laatste jaren werd het nieuws rond Ricky voornamelijk bepaald door de geruchten rond zijn voorkeur voor mannen. Op 29 maart 2010 maakte hij een einde aan alle geruchten en schreef op zijn blog dat hij trots was homofiel te zijn. Door middel van draagmoederschap is Ricky al vader van de tweeling Matteo en Valentino. Door hen zou hij dan ook uit de kast gekomen zijn. De afgelopen week liet hij weten ook zelf kinderen te willen.

Nu dat er uit is, kan hij zich eindelijk weer richten op muziek. Volgende maand verschijnt ‘Musica + alma + sexo (Music + soul + sex)’, zijn negende studioalbum. Aan de titel zie je al dat het een tweetalig album is, Engelstalig en Spaanstalig. Op het album staan dan ook twee versies van zijn nieuwste hit. ‘The best thing about me is you’, de Engelstalige met de Britse Joss Stone en ‘Lo mejor de mi vida eres tú’, de Spaanstalige met de Spaanse Natalia Jiménez.
Voor beide versies is eenzelfde videoclip gemaakt, alleen dan zonder de dames. Daarvan zijn wel live opnames. Voor Joscelyn Eve Stoker, Joss Stone dus, is het weerzien met de hitparade ook een tijdje terug. Zij scoorde in 2007 haar voorlaatste hit met ‘Tell me what you’re gonna do now’ feat. Common (#36). Nadat Stone in augustus 2010 platenmaatschappij EMI had verlaten, begon ze haar eigen label Stone’d records. Voordat er echt nieuw werk verschijnt, komt volgende maand eerst het verzamelalbum ‘Super duper hits: The best of Joss Stone’ uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten