vrijdag 11 maart 2011

Cast Oh oh Tirol wordt ingeruild

Cast Oh oh Tirol: Tirol, laat je likken! (79)



De deelnemers aan de realitysoap ‘Oh oh Cherso’ bewezen vorig jaar al dat je helemaal geen talent hoeft te hebben om beroemd te worden. Alleen al met je hoofd op tv komen staat garant voor een #1-hit en een tour langs discotheken. Inmiddels is er een tweede serie, waarin de groep Hagenaars is verkast van Kreta naar Tirol. Jokertje, Sniper, Kabouter, Sterretje, Barbie, Little Princess, Matsoe Matsoe en Elize krijgen daarbij gezelschap van een nieuwe deelneemster, de 23-jarige Tatjana Liefhebber, alias Tijgertje. Tijgertje moet met haar verleidingskunsten voor extra leven in de brouwerij gaan zorgen.

De eerste afleveringen zijn inmiddels uitgezonden; vergeef het de Megaman wanneer hij zegt dat hij niet gekeken heeft. Hij heeft wel het singletje geluisterd dat het gezelschap heeft opgenomen. Conclusie: talent hebben ze nog steeds niet…

De Oh oh Tirol-cast doet er goed aan om nog even flink te genieten van hun mediasucces, want binnenkort zal dat afgelopen zijn. Er gaan geruchten dat de opvolger van de enorme kijkcijferhit zich gaat afspelen op Ibiza. Deze keer zou het de beurt zijn aan losgeslagen corpsballen die het zonnige eiland onveilig mogen gaan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten