dinsdag 24 mei 2011

Shary-An is allergisch voor betweters

Shary-An: Mr. know it all (65)

Ze haalde de finale niet, maar met uitzondering van Ben Saunders (winnaar), is Shary-An Nivillac wel de meest productieve van de deelnemers aan The voice of Holland. ‘Mr. know it all’ is na ‘Six feet under’ al de tweede echte single van haar. Beide nummers komen te staan op haar debuutalbum dat later dit jaar verschijnt. Daarop komen naast enkele ballads, ook inhoudelijke nummers te staan over hoe dingen in het leven gaan en dat er niet altijd een antwoord achter zit.

Mr. know it all’ is een voorbeeld van zo’n inhoudelijk liedje. Shary-Ann over de tot standkoming: “We (Sven Figee van Sven Hammond Soul, schrijver Ivan Peroti en Shary-Ann zelf) zaten wat te klooien achter de piano, beetje aan het kletsen. Ik zat verhalen aan het vertellen, dat ik het heel vervelend vind en dat het een allergie van me is, als men maar altijd doet alsof ie alles weet. We hadden het op een gegeven moment over de politiek en uiteindelijk vertelde ik een verhaal en begon Sven achter de keys en Ivan en ik aan het schrijven, aan doen en passen en mixen en maken.”

Shary-An, die nog studeert aan de Popacademie en in haar vrije tijd in de horeca werkt, is veel met muziek bezig en woont op zichzelf. Tijdens The voice of Holland heeft ze veel ervaring opgedaan, waardoor ze zelfs eerder kan afstuderen. Niet pas over vier jaar, maar nu al binnen anderhalf jaar.

voort wat hoort wat

Afgelopen maandag, 16 mei, heeft Shary-Ann meegewerkt aan de videoclip van ‘Hoopla’, de nieuwe single van Sven Hammond Soul, die haar single ‘Mr. know it all’ inspeelde. In de clip wordt een hoelehoep-wedstrijd gespeeld, waaraan ook Nico Dijkshoorn mee doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten