zondag 5 juni 2011

Jennifer Lopez strijd om sekstape

Jennifer Lopez feat. Lil’ Wayne: I’m into you (79)

Met ‘On the floor’ feat. Pitbull, werd een radiostilte van vier jaar verbroken van Jennifer Lopez. Het nummer bereikte twee keer de vierde plaats, een notering die Lopez niet meer had sinds 2005 met ‘Get it right’ dat #3 kwam. Na veertien weken staat ‘On the floor’ op de vijftiende plaats.

Op ‘I’m into you’ heeft ze de hulp ingeroepen van Lil’ Wayne, haar favoriete mannelijke rapper, die niet alleen aan het nummer heeft meegeschreven, maar er ook op te horen is. Daarmee scoort Dwayne Michael Carter, Jr, zoals Lil' Wayne in het echt heet, sinds ruim een jaar weer eens een hit. ‘Down’ was begin 2010 zijn laatste hitfeit, dat #32 kwam, maar eigenlijk ondersteunde hij op dat nummer Jay Sean. Met uitzonderling van ‘Lollipop’ (#9 in 2008), heeft Lil’ Wayne tot nu toe alleen maar meegewerkt aan nummers van anderen.

sekstape

‘I’m into you’ is afkomstig van haar zevende album ‘Love?’, dat nog niet echt veel geld in het laatje heeft gebracht als je weet dat er in Noord-Amerika nog maar 150.000 stuks van zijn verkocht. Nog een grote hit kan Jennifer Lopez wel gebruiken, om de albumverkopen te stimuleren en voor de rechtszaken die ze voert tegen Ojani Noa, waarmee ze bijna een jaar getrouwd is geweest.

Noa dreigt een video, waarin Lopez gedurende 20 minuten naakt is te zien, gemaakt tijdens hun huwelijksreis, te verkopen aan een pornosite. Inmiddels heeft de rechter dit verboden, waarop Noa de video verkocht aan zijn huidige vriendin Claudia Vazquez. Omdat zij schade zou hebben geleden aan de rechtszaak tussen Ojani en Jennifer, heeft de rechter besloten dat Vazquez de video wél openbaar mag maken. Rare redenering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten